Bestil synsprøve
Tidsbestilling

Om os

100 års historie

Det er længe siden vi flyttede ind på Nørrebrogade 118. Snart 100 år. Men vi er stadig knivskarpe.

COVID-19

Vi har åbent som normalt. Men vi tager vores forholdsregler. 

Som autoriserede optikere er vi en del af det sundhedsfaglige miljø og holder åbent som normalt. Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer i forbindelse med Covid-19 og tager vores forholdsregler ved synsundersøgelser og er behjælpelige hvis der skulle opstå en krisesituation.

Når du kommer ind i butikken er det obligatorisk at du benytter håndsprit og/eller håndvask. Vi beder ligeledes om at vise hensyn og ikke komme ind i butikken hvis du er forkølet eller har symptomer på sygdom.

Vi henstiller til at der må være 4 kunder i butikken ad gangen og at man holder afstand og viser hensyn.

Vi tager ikke linsekontrol til og med den 30. juni 2020.

Vi er her for dig og vi passer på hinanden.

Optikerforeningen har udarbejdet en guide til funktioner som er kritisk gældende under Covid-19. Dem kan du læse i understående link.

 

Nærvær

Vi kigger dig i øjnene

Øjenkontakt. Det er vigtigt for os. Det siger selvfølgelig sig selv. Vi er optikere. Vi er nødt til at kigge dig i øjnene, for at vide hvilken styrke du har brug for. Vi er nødt til at kigge dig i øjnene, for at vide hvad der får dig til at se godt (ud).

Men øjenkontakt er især vigtigt, da det skaber nærvær. Og ud over kompetencerne til at foretage en grundig synsundersøgelse, samt slibe og montere et glas til perfektion, er nærvær i vores “optik”, den vigtigste kompetence en optiker skal have.

Nærvær er vigtigt, da god service og rådgivning kræver nærvær. For os handler service og rådgivning om mere end at kunne give dig den rigtige styrke. Det er afgørende, naturligvis. Fundamentalt. Men det er også vigtigt, at du får de rigtige briller eller linser med hjem, så du både ser godt, og ser godt ud, og at du har haft en god oplevelse med at vælge dem.

Værksted

Håndværk og traditioner

Når man har næsten 100 års historie, er det med til at sætte rammerne for hvem vi er. Vi har vores eget værksted, fordi vi elsker at dyrke håndværket og traditionerne.

Her sliber vil selv alle vores glas, som oftest mens du venter. Vi har også værktøjet og erfaringen til at lave den slags reparationer, som de fleste andre optikere giver op på. Og så har vi kælderen fuld af de flotteste ubrugte vintage stel.

Medarbejdere

Mød hele holdet

Janet Skaarup

Indehaver

Morten Madsen

Souschef, Aut. optiker

Carsten Gravgaard

Aut. optiker

Cecilia Hemmingsen

Assistent

Alexander Christensen

Optikerelev

Victor Lund

Optikerelev

Olivia Skaarup

Dekoratør - Social Media