Vi elsker Nørrebro - Vi har faktisk haft til huse på Nørrebrogade 118 i over 100 år

Hero billede

Vi kigger dig i øjnene

Øjenkontakt. Det er vigtigt for os. Det siger selvfølgelig sig selv. Vi er optikere. Vi er nødt til at kigge dig i øjnene, for at vide hvilken styrke du har brug for, og vi er nødt til at kigge dig i øjnene, for at vide hvad der får dig til at se godt (ud).

Men øjenkontakt er især vigtigt, da det skaber nærvær. Og ud over kompetencerne til at foretage en grundig synsundersøgelse, samt slibe og montere et glas til perfektion, er nærvær i vores “optik”, den vigtigste kompetence en optiker skal have.

Nærvær er vigtigt, da god service og rådgivning kræver nærvær. For os handler service og rådgivning om mere end at kunne give dig den rigtige styrke. Det er afgørende, naturligvis. Fundamentalt. Men det er også vigtigt, at du får de rigtige briller eller linser med hjem, så du både ser godt, og ser godt ud, og at du har haft en god oplevelse med at vælge dem.

Hero billede

Håndværk og traditioner

Håndværk som i gamle dage

Vi har bevaret det gamle brilleværksted, fordi vi elsker at dyrke det autentiske brillehåndværk. Vi sliber derfor selv alle vores glas, som oftest mens du venter.
Vi har også værktøjet og erfaringen til at lave langt de fleste reparationer selv. Og så har vi kælderen fuld af de flotteste ubrugte vintagestel.

Mød hele holdet

Medarbejder billede

Janet Skaarup

Indehaver, aut. optiker

Medarbejder billede

Morten Madsen

Souschef, aut. optiker

Medarbejder billede

Victor Lund

Aut. Optiker

Medarbejder billede

Maria Bjarnadóttir Jakobsen

Aut. Optiker

Medarbejder billede

Alexander Christensen

Aut. Optiker

Medarbejder billede

Katrine Roepstorff

Optikerelev

Medarbejder billede

Bobbi Jelic

Opt.Assistent & Værkstedansvarlig

Medarbejder billede

Julie Stengaard

Assistent