Bestil synsprøve
Tidsbestilling

Om os

100 års historie

Det er længe siden vi flyttede ind på Nørrebrogade 118. Snart 100 år. Men vi er stadig knivskarpe.

Nærvær

Vi kigger dig i øjnene

Øjenkontakt. Det er vigtigt for os. Det siger selvfølgelig sig selv. Vi er optikere. Vi er nødt kigge dig i øjnene for at vide hvilken styrke du har brug for. Vi er nødt kigge dig i øjnene for at vide hvad der får dig til at se godt (ud).

Men øjenkontakt er også vigtigt, fordi det skaber nærvær. Og ud over kompetencerne til at foretage en synsundersøgelse, og slibe og montere et glas til perfektion, er nærvær den vigtigste kompetence en optiker skal have i vores “optik”.

Nærvær er vigtigt, fordi god service og rådgivning kræver nærvær. For os handler service og rådgivning om mere end at kunne give dig den rigtige styrke. Det er afgørende, naturligvis. Fundamentalt. Men det er også vigtigt, at du får de rigtige briller eller linser med hjem, så du både ser godt, og ser godt ud, og at du har haft en god oplevelse med at vælge dem.

Værksted

Håndværk og traditioner

Når man har næsten 100 års historie, er det med til at sætte rammerne for hvem vi er. Vi har vores eget værksted, fordi vi elsker at dyrke håndværket og traditionerne.

Her sliber vil selv alle vores glas, som oftest mens du venter. Vi har også værktøjet og erfaringen til at lave den slags reparationer, som de fleste andre optikere giver op på. Og så har vi kælderen fuld af de flotteste ubrugte vintage stel.

Medarbejdere

Mød hele holdet

Janet Skaarup

Indehaver

Morten Madsen

Souschef, Aut. optiker

Carsten Gravgaard

Aut. optiker

Rasmus Pedersen

Aut. optiker

Olivia Skaarup

Assistent

Cecilia Hemmingsen

Assistent

Lasse Friis Tørsleff

Assistent

Alexander Christensen

Assistent