Hero billede

Et liv uden briller

Hero billede

Hvilken linsetype skal du vælge?

Kontaktlinsevalget kan ofte virke komplekst med et væld af forskellige muligheder såsom endagslinser, 14-dageslinser og månedslinser. Vi stræber efter at forenkle denne proces og fokuserer primært på to nøgleområder: Din sundhed og kvaliteten af linserne. Disse to faktorer er indbyrdes forbundne og prioriteres højt.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kontaktlinser, der imødekommer diverse behov, herunder korrektion af synsfejl og endda muligheden for at tilføje styrke til læsning, på samme måde som man kender det fra progressive brilleglas.

Hero billede

Drop abonnementet

Vi lægger ikke pres på dig for at tegne abonnementer. I stedet anbefaler vi, at du køber kontaktlinserne i den takt, der passer til dine behov.

Fast abonnement kan være ideelt for nogle, men mindre hensigtsmæssigt for andre. Hos os har du fuld frihed til at vælge, hvilket sikrer, at du undgår overskydende kontaktlinser, der enten bliver for gamle eller ikke længere matcher din synsstyrke. Synsstyrken kan nemlig ændre sig - oftere end man forestiller sig.

Hero billede

Linsekontrol

Som kontaktlinsebruger anbefaler vi, at du får en linsekontrol en gang om året. Vi tjekker dine øjnes sundhed, og at styrkerne i kontaktlinserne stadig passer dit synsbehov. Husk at have dine kontaktlinser på ved ankomst.

Hero billede

Håndtering af kontaktlinser

De to vigtigste ting når det kommer til håndteringen af dine kontaktlinser er: Rene hænder og sund fornuft.
Husk at vaske dine hænder hver gang du skal tage linser af, på, eller lige rette den. På den måde reducerer du risikoen for øjenbetændelse markant.

”Sund fornuft”-delen handler om, at når en linse er ubehagelig, så skal du tage den ud. Hvis det er en linse du lige har sat i, som ikke er behagelig, så prøv at flyt lidt på den og mærk, om det bliver bedre. Hvis ikke, så tag linsen ud og skyl den i den væske du lige har taget linsen fra, saltvand eller kontaktlinse rensevæske. Derefter kontrollerer du en gang til, at linsen er ren og ubeskadiget, og ej på vrangen, og sætter den derefter i igen. Hvis linsen stadig er ubehagelig, så smid den ud og tag en ny.

Hvis linserne begynder at føles tørre, så er det på tide at få dem ud. At gå for længe med tørre linser, kan på sigt skade dine øjne. Alternativt kan du supplere med nogle kunstige øjendråber for at fugte linsen igen. Vi anbefaler Systane Ultra. Sterilt saltvand kan også bruges, men virker ikke lige så godt. Brug ikke vand fra hanen!
Med mindre andet er blevet fortalt, så er dine linser ikke egnet til at sove med. Hvis du falder i søvn med dem, vil du opleve at de er meget tørre når du vågner. Vent et par minutter med at tage dem ud, og brug ventetiden til at vaske hænder, så når linserne at genvinde lidt fugt, og er nemmere at tage ud. Det minimerer risikoen for at du får lavet en rift på øjet.

Breaker billede

Skal du bruge en opfrisker på hvordan du tager linserne af og på, så er her nogle gode videoer