Hero billede

Velkommen til vores univers for børn & unge

Hero billede

Synsprøven

Hos Salling C Optik går vi op i dit barns syn. Det er vigtigt for os, at dit barn får en god og behagelig oplevelse, og vi står derfor klar til at hjælpe jer igennem hele processen fra start til slut.

Vi udfører gerne synsprøve, men er dit barn under 10 år, skal synsprøven udføres af en øjenlæge. Ud fra øjenlægens recept, laver vi briller som passer dit barn.

I nogle tilfælde kan det ske, at barnet vurderes af øjenlægen til at være tilskudsberettiget via kommunen. I sådanne tilfælde er det en god idé at sørge for at søge tilskuddet hos jeres pågældende kommune, inden I går i gang med selve brillekøbet.

Hero billede

Vi har de rigtige briller til børn og unge

Vi går op i at vores briller skal passe både til førstegangsbrugeren og den mere erfarne brillebruger. Også når det gælder børn.

Er dit barn 12 år eller yngre, tilbyder vi glas til halv pris.

Kom ned i butikken og se vores fine udvalg af børnebriller og mød vores søde maskotter Sally, Ling og Carl

Hero billede

Kontaktlinser til børn

Børn der lever et aktivt liv med sport og leg, vil måske opleve at deres briller kommer i vejen. Hvis det er tilfældet kan kontaktlinser være løsningen.

Vi har mange forskellige kontaktlinser, men vi anbefaler typisk endagslinser til børn, hvor man tager en ny kontaktlinse på hver dag og smider den i skraldespanden, når man er færdig med at bruge den.

Hos Salling C Optik går vi op i dit barns syn. Det er vigtigt for os, at dit barn får en god og behagelig oplevelse, og vi står derfor klar til at hjælpe jer igennem hele processen fra start til slut

Hero billede

Korrektion af nærsynethed med briller

Hvis vi eller øjenlægen opdager nærsynethed (myopi) hos børn, kan det korrigeres på flere måder.

Stellest™ brilleglas er Essilors (vores foretrukne glasleverandør) bedste løsning til at bekæmpe dit barns nærsynethed.

Brilleglasset bremser myopiens udvikling med 67 % i gennemsnit, sammenlignet med enkeltstyrkebriller, når de bæres 12 timer dagligt.

Hero billede

Korrektion af nærsynethed med kontaktlinser

Korrektion af nærsynethed kan også ske gennem kontaktlinser til dit barn.

Vi bruger en blød kontaktlinse med dokumenteret bremsende effekt på udviklingen af myopi hos børn.