Hero billede

Håndværk og traditioner

Hero billede

Værkstedet

Håndværk som i gamle dage

Vi har bevaret det gamle brilleværksted, fordi vi elsker at dyrke det autentiske brillehåndværk. Vi sliber derfor selv alle vores glas, som oftest mens du venter.

Vi har også værktøjet og erfaringen til at lave langt de fleste reparationer selv. Skulle der alligevel være noget vi ikke selv kan lave – fx svejsninger af metal-stel, sender vi det ud af huset, og har det typisk tilbage inden for en uge.

Hero billede

Tilslibning af glas

Her i værkstedet sliber vi selv alle vores glas, som oftest mens du venter.

I butikken har vi et stort lager af enkeltstyrkeglas, der rummer de fleste styrker både med og uden bygningsfejl, og fordi vi selv tilsliber vores brilleglas, kan vi med stor sandsynlighed have dine nye enkeltstyrke brille klar på 20 minutter.

Udover at vi nemt kan udskifte dine brilleglas, opnår vi også enorm kontrol over hele processen og ikke mindst det endelige resultat.

Hero billede

Farvning af glas

Ønsker du en særlig farve til glassene i din nye brille eller solbrille, eller trænger din gamle brille til en makeover? Måske skal dine glas endda skifte farve, alt efter hvilket lys du er i?

Vi farver selv glas i vores værksted, så det er kun fantasien der sætter grænser. Kom gerne forbi og se vores udvalg og farveprøver.

Hero billede

Clip-on

Et alternativ til en solbrille med styrke, kan være at få en clip-on til din egen brille.

Vi har mange forskellige modeller af clip-on's som passer til de fleste brillestel, og hvis ikke, så skræddersyr vi selv en clip-on, som passer perfekt på dit brillestel.

Hero billede

Poleret eller matteret stel

Ønsker du at dit brillestel skal være poleret eller matteret?

Ligegyldigt hvad kan vi klare begge dele her i vores eget værksted.

Hero billede

Andre forespørgsler

Har du et særligt ønske eller en helt specifik reparation vi ikke har nævnt?

Tøv ikke med at kontakte os eller kigge forbi - vi tager gerne imod en udfordring.