Hero billede

Design selv din egen brille

Få din drømmebrille

Hvis du ønsker dit helt eget personlige brillestel, er det også en mulighed hos os. Ruben Søltoft har gjort det. Nicolai Coster Waldau har gjort det. Så hvis du har lyst til at blive din egen brilledesigner, har du nu muligheden for det.

Og modsat hvad du måske tror nu, så koster brillerne hverken hele eller halve bondegårde, men mellem kr. 2.700 og 3.000 for et komplet stel.

Du bestemmer selv størrelsen – hvis du ønsker str. XXL eller en lille-bitte brille, kan det lade sig gøre. Har du meget langt til dine ører, eller er der modsat ikke så langt, bestiller vi den længde brillestang, der vil fungere til lige præcis dig. Vi har et stort udvalg af modeller – og ligeledes over 60 farveprøver du kan vælge ud fra, og selv kombinere som du har lyst til.

Skal den være mat eller poleret? Ensfarvet eller multifarvet? Med eller uden næsedutter? Det er helt op til dig hvordan den skal se ud.

Vi glæder os i hvert fald til at hjælpe dig med at designe din drømmebrille!

Har du et smalt ansigt, eller en bred næse som kan gøre det svært at finde det rigtige brillestel - Eller har du bare en brilledesigner gemt i dig ?

Eksempler

arrow_back arrow_forward