Bestil synsprøve
Tidsbestilling

Job i Salling C Optik

Job i Salling C Optik

11. oktober 2021

Job

Optiker søges til hjertet af Nørrebro

Nørrebrogade 118 har i over 100 år dannet ramme for vores lille optikerbutik, hvor kvalitet og håndværket altid har været i højsædet.

Vi er et team bestående af 8 forskellige mennesker, der tilsammen danner en lille familie, hvor vi alle er stolte og passionerede for vores fag og branche. Vi søger et nyt medlem til vores lille butiksfamilie i form af en fuldtidsoptiker.

Vi elsker vores kunder, og vores kunder elsker vores utrolig høje serviceniveau. Du skal derfor ikke være bange for at tale med mennesker, og du skal altid være klar på at give vores kunder den ekstra oplevelse, som de forventer, når de besøger os.

Vores arbejdsmiljø er utrolig hyggeligt, men også meget professionelt. Vi forventer at du bidrager med fed energi, et positivt sind og er udadvendt og smilende.

Vores åbningstider er fra klokken 10 til 18 i hverdagene og klokken 10 til 15 om lørdagen. Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling på 37 timer, inklusiv frokostordning og en ugentlig fridag.

Har vi fanget din interesse, og kan du se dig selv som værende en del af vores lille familie, kan du tage kontakt til indehaver Janet via mail kontakt@sallingoptik.dk.