Bestil synsprøve
Tidsbestilling

Job i Salling C Optik

Job i Salling C Optik

Job

Vi søger en optiker til vores butik på Nørrebro

Nørrebrogade 118 har i over 100 år dannet ramme for vores lille optikerbutik, hvor kvalitet og håndværk altid har været i højsædet.

Vi er et team bestående af 10 forskellige mennesker, der tilsammen danner en lille familie, hvor vi alle er stolte og passionerede for vores fag og branche. Vi søger et nyt medlem til vores lille butiksfamilie, en optometrist.

Vi elsker vores kunder, og vores kunder elsker vores utrolig høje serviceniveau. Du skal derfor ikke være bange for at tale med mennesker, og du skal altid være klar på at give vores kunder den ekstra oplevelse, som de forventer, når de besøger os.

Vores arbejdsmiljø er utrolig hyggeligt, men også meget professionelt. Vi forventer at du bidrager med fed energi, et positivt sind og er udadvendt og smilende.

Du vil få medansvar for indkøb af brillestel og solbriller, dette vil ske både på messer og i butikken.  Du kommer til at lave briller og kontaktlinser og da vi er en gammel butik, sliber vi selvfølgelig vores briller selv, laver reparationer og farver glas. Håndværket er vigtigt for os.

Vores åbningstider er fra klokken 10 til 18 i hverdagene og klokken 10 til 15 om lørdagen.

Har vi fanget din interesse, og kan du se dig selv som værende en del af vores lille familie, kan du tage kontakt til indehaver Janet Skaarup via mail: kontakt@sallingoptik.dk eller tlf. 35 37 08 18