Er du vores nye kollega?

SalgsassistentNørrebrogade 118 har i over 100 år dannet ramme for vores lille optikerbutik, hvor kvalitet og håndværket altid har været i højsædet.

Vi er et team bestående af 10 forskellige mennesker, der tilsammen danner en lille familie, hvor vi alle er stolte og passionerede for vores fag og branche. Vi søger et nyt medlem til vores lille butiksfamilie i form af en optikerassistent.

Vi elsker vores kunder, og vores kunder elsker vores utrolig høje serviceniveau. Du skal derfor ikke være bange for at tale med mennesker, og du skal altid være klar på at give vores kunder den ekstra oplevelse, som de forventer, når de besøger os.

Vores arbejdsmiljø er utrolig hyggeligt, men også meget professionelt. Vi forventer at du bidrager med fed energi, et positivt sind og er udadvendt og smilende.

Du vil få medansvar for indkøb af brillestel og solbriller, samt blive oplært i tilretning af disse. Du vil få ansvaret for at holde orden i butikslokalet og vores lager. Du skal oprette nye varer og foretage indkøb af personaleforplejning. Du vil også blive oplært i de nyeste tendenser indenfor mode og styling.

Vores åbningstider er fra klokken 10 til 18 i hverdagene og klokken 10 til 15 om lørdagen.

Har vi fanget din interesse, og kan du se dig selv som værende en del af vores lille familie, kan du tage kontakt til indehaver Janet via mail:

kontakt@sallingoptik.dk