Bestil synsprøve
Tidsbestilling

Solbriller

Helt up to date

Vi har et stort udvalg af de bedste solbrillebrands, og du kan altid få det nyeste nye hos os. Vi opdaterer vores lager hele året rundt med de nyeste trends

Komfort

Vidste du…

Vidste du, at dine solbriller skal tilpasses til dit ansigt? Det skal de. Ellers risikerer du at solbrillerne ikke sidder optimalt og at komforten aldrig bliver god. Rigtig pasform gør en stor forskel.

Vi tilpasser altid din solbriller, så de sidder perfekt på dit hoved og er rare at have på.

Når du køber solbriller hos os, kan du også altid komme ind og få dem justeret og strammet op, når det er nødvendigt. Det er med i prisen.

Glas

Gode glas

Der er kæmpe forskel på kvaliteten af solbriller — ikke mindst på kvaliteten af glassene. Hos os finder du kun solbriller i god kvalitet, hvor vi står inde for at glassene er gode og beskytter dine øjne.

Kom ind og kig ud i gennem et par rigtig gode solbrilleglas. Du ved ikke hvad gode glas er, før du har prøvet det.

Styrke

Solbriller med styrke

Hvis du altid går med briller, bør du have solbriller med styrke. Vi har næsten alle typer glas på lager og sliber dem selv. Det tager ca. 15 minutter, og vi klarer det mens du kigger på eller løber et ærinde.

Du kan få glassene fuldstændig magen til de originale, men du kan også benytte lejligheden til at customize brillerne lidt – vi har mange forskellige glastyper og farver at vælge i mellem.

Finasiering

Betal dine solbriller over 6, 12 eller 24 måneder

En ud af tre betaler deres briller over 6, 12 eller 24 måneder. Det koster ikke ekstra. Der er ingen udbetaling, ingen renter og ingen gebyrer. Læs mere her.

Synsprøve

Professionel synsprøve

Book en tid