Bestil synsprøve
Tidsbestilling

Briller

Briller på 20 minutter

Hos os kan du få lavet et par briller på 20 minutter

Briller

Ja, tyve minutter.

Det tager en god halv time at lave en synsprøve, men fra du har valgt dit stel til du går ud af døren med dine nye briller på, behøver der ikke gå mere end 20 minutter. Vi har nemlig alle enkeltstyrkeglas på lager og sliber dem selv — gerne mens du kigger på og nyder en god kop kaffe med lidt sødt on the side.

Stel

Vi har skæve stel

Vi går ikke med livrem og seler. Når vi rejser jorden rundt for at købe brillestel (og det gør vi tit) så går vi altid efter dem der er spændende, modige og har karakter. Vi går ikke efter det sikre valg. Vi vælger også de stel der er lidt “skæve”. Dem der er blikfang og identitet i.

Og vi har mere end 2.000 forskellige brillestel at vælge i mellem.

Vintage

Vintage brillestel

Ud over de 2.000 nye stel vi altid har på hylderne, har vi Danmarks måske største udvalg af ubrugte vintage brillestel. Det er faktisk lidt af et speciale, og vi har leveret brillestel til et utal af filmproduktioner, teaterforestillinger og musikvideoer gennem tiden — både i ind- og udland.

Mange af stellene har vi selv samlet igennem vores næsten 100 år lange historie på samme adresse. Så drømmer du om et look fra en særlig periode, har vi højst sandsynligt et vintagestel til dig. Bare spørg os.

Læs mere
customize

Specialkonstruerede briller

Nede langs Elben, den store flod der flyder igennem Tyskland, ligger der en by der hedder Hetlingen. Her har Doktor Wolfgang Schnuchel udviklet et unikt koncept i brilleverdenen, der gør dig til din egen brilledesigner.

De er bare en håndfuld medarbejdere på værkstedet og de gør ikke det store væsen af sig, men deres unikke brillestel sidder på næsen af store personligheder som Oprah Winfrey, Barack Obama, Ruben Søltoft og Nicolai Coster Waldau.

Du kan kombinere stel og stænger, og justerer alle størrelser og afstande, så brillerne kommer til passe perfekt til både dit ansigt og udtryk.  Selvfølgelig med kyndig assistance fra os.

Læs mere
Reparation

Værksted

Vi har vores eget værksted og vi dyrker håndværket og traditionerne. Vi sliber selv alle vores glas (som oftest mens du venter) og laver en lang række reparationer.

Vi har også værktøjet og erfaringen til at lave den slags reparationer, som de fleste andre optikere giver op på.

Læs mere
Finansiering

Betal dine briller over 6, 12, eller 24 måneder

En ud af tre betaler deres briller over 6, 12 eller 24 måneder. Det koster ikke ekstra. Der er ingen udbetaling, ingen renter og ingen gebyrer.

Læs mere
Synsprøve

Professionel synsprøve

Book en tid